×Zakelijke giftcards

Wil jij jouw collega’s verrassen met een heerlijke pizza lunch op kosten van het bedrijf? Dat kan nu extra voordelig en snel met de zakelijke giftcards van Domino’s. Hierbij kan je kiezen voor giftcards per e-mail of giftcards per post.

Giftcard per e-mail

Selecteer de optie ‘Zakelijke giftcard per e-mail’. Vul hierna in hoeveel giftcards je wilt bestellen en welke waarde hierop mag staan. Maak vervolgens een account aan of ga door zonder het creëren van een account. Op de pagina daarna kan je jouw contactgegevens invullen. Hierna zie je het besteloverzicht. Ga akkoord met de voorwaarden en privacy policy en kies vervolgens een betaalmethode: betalen via iDeal of betalen op rekening. Wanneer voor de laatste optie is gekozen, ontvang je een digitale factuur. Hierop staan betalingsvoorwaarden vermeld, waaraan je moet voldoen voor de giftcards verzonden worden. Na afronding van de bestelling (en betaling), zul je het gewenste aantal giftcards ontvangen op het opgegeven e-mailadres.

Giftcard per post

Selecteer de optie ‘Zakelijke giftcard post’. Vul hierna in hoeveel giftcards je wilt bestellen en welke waarde hierop mag staan. Maak vervolgens een account aan of ga door zonder het creëren van een account. Op de pagina daarna kan je jouw contactgegevens invullen. Hierna zie je het besteloverzicht. Ga akkoord met de voorwaarden en privacy policy en kies vervolgens een betaalmethode: betalen via iDeal of betalen op rekening. Wanneer voor de laatste optie is gekozen, ontvang je een digitale factuur. Hierop staan betalingsvoorwaarden vermeld, waaraan je moet voldoen voor de giftcards verzonden worden. Na afronding van de bestelling (en betaling), zul je het gewenste aantal giftcards ontvangen op het opgegeven adres. Let op: per giftcard zullen de verpakkingskosten in rekening gebracht worden van €2,- per giftcard.