×

FAQ


FAQ

Heb je een vraag over een giftcard van Domino's? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.   • Een Domino's giftcard is een fysieke of digitale kaart waarmee je een bestelling kunt betalen op www.dominos.nl. Je kunt een giftcard cadeau doen of lekker voor jezelf bewaren. De giftcard vertegenwoordigt een door de gever bepaalde waarde waarvan de actuele balans op deze giftcard.dominos.nl nagekeken kan worden. De Domino's giftcard heeft ook een vervaldatum, dit is vastgesteld op 3 jaar na uitgifte.

  • De cadeaukaarten van Domino's zijn verkrijgbaar op www.dominos.nl en in sommige gevallen ook in onze vestigingen. Het is raadzaam eerst contact op te nemen met de vestiging om zo zeker te zijn dan cadeaukaarten op locatie worden verkocht. 

  • De Domino's giftcard is aan te schaffen in deze webshop of in onze winkels. In de winkels is het mogelijk om te kiezen uit meerdere ontwerpen en is de kaart altijd fysiek. Via deze webshop is er keuze uit een ontwerp voor de fysieke kaart en meerdere keuze als het gaat om de digitale giftcard.

  • De giftcard kan alleen via www.dominos.nl worden ingewisseld, en NIET gebruikt worden als betaalmiddel in de winkel. Het inwisselen van een giftcard is heel eenvoudig; bij het afrekenscherm op www.dominos.nl is er een mogelijkheid om te kiezen voor de optie 'giftcard'. Je zult dan automatisch naar de omgeving worden gestuurd voor verdere verwerking van de bestelling.

  • Indien het saldo van je giftcard dit toelaat is het mogelijk om de giftcard voor meerdere bestellingen te gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat er nog een restwaarde op je kaart staat. Dit kun je controleren via de balans checker op deze website.

  • Ja, het is mogelijk om dan alsnog een bestelling te plaatsen. Als de waarde niet toereikend is, zal worden gevraagd om een extra betaalmethode te selecteren.

  • Nee, de giftcard is alleen online inwisselbaar bij Domino's voor de beschikbare artikelen. 

  • De giftcard heeft een geldigheid van 3 jaar.